De Palatijn

Wanneer u of uw naaste dementie heeft, zijn er bij NIKO diverse mogelijkheden als u niet meer thuis wil/kan wonen. In de beginfase van dementie kunt u of uw naaste terecht in De Nieuwpoort op de afdeling Wonen met Structuur. Wanneer de dementie (ver) gevorderd is, kan wonen in De Palatijn de beste optie zijn.

De Palatijn is huiselijk ingericht om rust en een vertrouwelijke omgeving te creëren voor de bewoners. De locatie heeft een sfeervolle tuin voor een fijne wandeling of een lekker kopje koffie op het terras van het restaurant De Keizerskroon. De gemeenschappelijke, open ruimte van het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de tuin.

De bewoners binnen De Palatijn hebben ieder een eigen appartement met sanitair en elke etage heeft een eigen woonkamer. Verder vindt u een kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste binnen de locatie voor persoonlijke verzorging. Wilt u weten hoe de Palatijn eruit ziet? Maak een afspraak voor een bezoek via het contactformulier of bekijk de video voor een digitale rondleiding.

Om het wonen binnen De Palatijn zo prettig mogelijk te maken voor iedereen, zijn bij NIKO deze huisregels in goed overleg opgesteld.

Neem een kijkje in De Palatijn! 072 - 303 3200 info@stichtingniko.nl

Contact

De Palatijn
Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
Telefoonnummer 072 – 303 32 00

Wachtlijst voor locatie De Palatijn
Wij werken met een wachtlijst. De wachttijd bedraagt op dit moment ca. 3 tot 6 maanden.

Zorgbemiddeling
Voor vragen rondom dementiezorg bij NIKO of een rondleiding kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling:

Telefoon: 072 – 518 50 00
E-mail: zorgbemiddeling@stichtingniko.nl

Wet zorg en dwang
Op 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang (Wzd) in werking getreden. Deze wet regelt gedwongen opnames en gedwongen zorg voor mensen met dementie en/of een verstandelijke beperking. Meer over deze wet leest u hier.

Komt u bij ons wonen?

Plan een bezoek of vraag meer informatie aan over het wonen bij NIKO. Wilt u meer informatie over het wonen bij NIKO? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Wilt u een bezoek inplannen bij één van onze locaties? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en laat ons weten waar u meer informatie over wenst te ontvangen. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons via e-mail of telefoon.

Naam(Vereist)
Heeft u een huisarts in postcodegebied: 1813, 1814, 1815 of 1816?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.