Dienstverlener (Medewerker Wonen en Welzijn)

Zoek jij een betekenisvolle baan waarin je het verschil kunt maken voor de bewoners en je collega’s? Kom dan als dienstverlener bij NIKO werken op de huiskamer van de afdeling Duinvogel. Onze bewoners op de afdeling Duinvogel hebben een psychiatrische aandoening die vaak samen gaat met lichamelijke problemen. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal binnen De Duinvogel.

Wat ga je doen

• Je biedt individuele aandacht en ondersteuning aan de bewoners
  • Je bereidt (en ondersteund bij) het eten en drinken
  • Je verricht huishoudelijke (schoonmaak)taken
  • Voorraadbeheer

Jij zorgt voor NIKO

• Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen, psychogeriatrische bewoners.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met collega’s, familie en vrijwilligers.
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en je hebt een dienstverlenende houding.
  • Je bent authentiek en werkt vanuit onze kernwaarden Warm, Samen, Zichtbaar.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je werkt om het weekend.

NIKO zorgt voor jou

• Een salaris tussen de € 2.236,57 en € 2.772,02 (functiegroep 20) bij 36 u per week.
  • Pensioenregeling via PFZW met een stabiele dekkingsgraad.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Parttime dienstverband van gemiddeld 16-22 uur per week.
  • Tijdelijk contract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd.
  • 25 vakantiedagen (bij 36-urige werkweek, 8 uur per dag).
  • Met een grote parkeerplaats naast de deur, is er genoeg plek voor je auto. NIKO in Alkmaar is het makkelijkst bereikbaar met de fiets of de auto.
  • Extra’s binnen NIKO als gratis soep en gratis fruit zijn dagelijks aanwezig.
  • Een keuze uit je eigen secundaire voorwaarden: je hebt de mogelijkheid tot het aanschaffen van een (elektrische) fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’.

We doen het samen
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 bewoners. NIKO is een warme zorgorganisatie met ruim 440 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Wil jij als dienstverlener bij NIKO Alkmaar werken?

Neem dan heel makkelijk contact op: Mail naar sollicitatie@stichtingniko.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Petra Hof (teammanager) via telefoonnummer 06-20 97 94 29 of mail je vragen naar p.hof@stichtingniko.nl.

Tot snel!

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Acquisitie is niet gewenst.

NIKO Alkmaar - De Nieuwpoort
16-22 uur per week

* geeft vereiste velden aan